YEBEG-ALICHA (ቅቅል)
Lamsvlees met milde kruiden, groenten, linzen, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Lamb meat with mild spices, vegetables, lentils, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras
Lamsvlees met milde kruiden, groenten, linzen, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Lamb meat with mild spices, vegetables, lentils, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras
Rundvlees in kleine stukjes gesneden en gebakken in boter met Ethiopische kruiden (goed of minder doorbakken naar uw smaak), met groenten, linzen, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Beef cut into small pieces and fried in butter with Ethiopian spices (done or half-done to taste), with vegetables, lentils, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras
Gebakken kipfilet met champignons, groenten, linzen, salade en Ethiopische kruiden, mild tot pikant naar uw smaak, geserveerd met injera’s
Fried chicken fillet with mushrooms, vegetables, lentils, salad and Ethiopian spices, hot or less hot to taste, served with injeras
Gebakken kipfilet met groenten, linzen, salade, verse kaas en Ethiopische kruiden, mild tot pikant naar uw smaak, geserveerd met injera’s (traditioneel feestgerecht)
Fried chicken fillet with vegetables, lentils, salad, cottage cheese and Ethiopian spices, hot or less hot to taste, served with injeras (traditional festive meal)
Combinatie van groenten met pittige saus van rode linzen, spinazie, gemalen spliterwten, wortels en rode bieten, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Combination of vegetables with spicy sauce of red lentils, spinach, ground split peas, carrots and red beets, salad and cottage cheese, served with injeras